~ Yourfavoritemartian!

När det handlar om YouTube har även jag en del favoriter. De här är en av mina absoluta! Shishi

Och här är mina två favoriter från dem:


~ Update.

Vad händer resten av sommarn? Hm.

Fredag 29 juli:
» Lägenhetsvisningar i Norrköping
» Sjöslaget i Nävekvarn med Asta Kask och Attentat!

Tisdag 2 augusti:
» Gröna Lund med Emma för att kika på Dia Psalma!

Fredag/Lördag 5-6 augusti:
» Kan bli ett besök till någon av aktiviteterna på Nyköpings Festdagar. 

Fredag/Lördag 19-20 augusti:
» Typ En Festival med bland annat Itchy Daze!

Måndag 22 augusti:
» Skolstart! Läskigt värre.

~ More Flowers.

Nu blommar äntligen Underblommorna :D
Ja, jag gick ut i regnet och fotade så jag passade på att ha med mitt paraply på bild ^^En annan dag fotade jag Klematisen som är förtjuuusande :D


~ Mr. Qnorsten.

Jag fick för mig att jag skulle skriva ett inlägg om min vän. Eller mer; HEY, Check Him Out!Klicka på bilden för att besöka hans blogg!


~ Lights In The Dark.

Det är nästan som disko i mitt rum just nu, det blixtrar sönder en bit bort åt alla håll. Haha, det är massor med åskväder här ikring men inget rakt över oss.

Det ser verkligen ljust ut för den här sidan av landet, intee!


~ MusicMadness Disney

Min åsikt just den här minuten.

1. Disney Characters – One Of Us
2. Belinda Carlisle – I Won't Say (I'm In Love)
3. Lea Salonga – Reflection
4. Pat Carroll – Poor Unfortunate Souls
5. Charity Sanoy – We Are One


~ Sandy Dream!

Jag tycker att det här med sandkonst är ganska så awesome! Det här är en av minafavoriter av de som finns på youtube :P~ It's In The Details.

Pappan fyllde år i förra veckan och till hans födelsedag gjorde vi om en smula i hans rum, mest små detaljer. Han fick nya gardiner, prylar och blommor. Jag och mamman köpte dessutom en bit tyg från IKEA 1 x 1,5 m, det räckte till två örngott och två tidskriftssamlare (:


~ Orange Wave.

Mina frön blommar sönder ^^  I alla fall krassen och luktärten. Blåparasollen är knoppiga och underblommorna är bara enorma och gröna :PSockerkaksformen jag fick från Hjortensbergs Blommor har jag planterat några nya blommor i (:


~ Faceless.

Hej Mikael, jag berättade ju om en bild som jag höll på meeed, en gång när vi talades vid.
Här är den, min present till pappan i år :P


Min skiss


Efter liiiite redigering


~ I Miss You...

Jag och Emman var på bio och kikade på Kronjuvelerna denna afton. Förtjusande film måste jag säga. Miljön och allt var så fint. Sedan att handlingen var underlig, dyster och lite magisk passade mig perfekt! Ja! Rekommenderas!

Innan filmen började var det förstås reklam och den här trailern till filmen Jag Saknar Dig visades.Jag satt med munnen öppen, halvt i chock, när den var slut. Åh gud så tagen jag blev, jag vill se den direkt!

 


~ Sadness.

En annan dag vaknade jag tidigt av att skatfåglar väsnades utanför mitt fönster. Jag blev butter, drog täcket övet huvudet och somnade till slut om. Men att när jag vaknade igen sen så berättade mamman den sorgligaste historian.

En av alla tretton skatungar som har lekt på vårat tomt kom i bråk med en katt. Eller ja, katten bet ihjäl den stackaren ): utanför min fönster. Familjen skata hade kommit till räddning, tyvärr alldeles för sent! De lyckades jaga iväg katten, därav väsnandet, med ungen klarade sig inte.

Det allra sorgligaste, som jag får tårar i alla ögon av att tänka på, var att skatfamiljen puffade på och drog i den döda skatan. Åh, det är så sorgset. Det verkade som att de försökte få ungen att vakna igen. Åh. Puff.

Vi begravde i alla fall charmskatan. Söt. Död. Synd.


RSS 2.0