~ Last Week With The Flowers.Den snällaste hunden, Siri, som var i butiken den sista veckan.Jag gjorde morsdagsplanteringar och en del arrangemang, just den här blev
jag ganska så förtjust i och deet märkte Karin och Helen så jag fick med mig
den hem sista dagen ^^ Med en annan skylt.Den absolut tuffaste blomman! <3


~ MusicMadness v.20

Musik ♥

1. Getter Jaani – Rockefeller Street
2. Ke$ha – Crazy Beautiful Life
3. Lady Gaga – Judas

~ Freeed.Från eget huvud.Murgröneträd, himla söta ^^


~ Tooorsd.Lite olika från eget huvud. Helt.


~ Tiiiiiisd.Jag blev glad när jag fick snitta solrosor.Ja, såhär lekte jag nästan alla dagar.Och megahundrädda jag fick en vän, Siri.


~ Mååånd.Jag fick lite fria händer att göra egna arrangemang.Seedan gjorde jag massor med krukor ^^ SKOJ!Och Karin tovade megamysiga humlor :D


~ MusicMadness v.19

Musik ♥

1. A Friend In London - New Tomorrow
2. Lady Gaga – Judas
3. Pernilla Andersson – Om ingen annan

~ Friday.På väg mot en kyrka.Jag fick följa med och hjälpa till med en kistdekoration.
Lärorikt!


~ Thursday.Några arrangemang jag har gjort.Haha, denna dag var trevlig. Jag fick slå med hammare på gammalt porslin :DSå att det kunde bli krukor ^^


~ Wednesday.Oasisbollar och mossa!Kan man göra träd av med hjälp av murgröna. (:


~ Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!

Nu har jag skickat in en ansökan till Floristutbildningen i Norrköping, men det är som så att Nyköpings kommun tydligen har det lite knapert med slantar nu så deee vill kanske inte bidra något. Dåå har jag inte råd antar jag. Jag vet egentligen inte vad som händer om de beslutar att det inte blir något. Man får se.

Här är iaf alla spännande ämnen :D Iiih


~ Monday.Utanför affären jag praktiserar i.Några arrangemang jag fått göra.


~ Quick, Hide Under My Bed.

Ta ett kik för all del.Hahahaha :D Astuff människa!
Det är någon komiker som åker runt på hotell med målet att skrämma personalen ^^ Haha!
Den sista bilden är läskigast :O:P

~ MusicMadness v18.

Musik ♥

1. Lady Gaga – Judas
2. Kate Nash – We Get On
3. Lars Winnerbäck – Elegi

~ Inspiring Sins.

Jag tycker att de här bilderna är otroligt vackra och inspirerande.
Jag tror att de nu hamnade i den ordningen jag gillar dem bäst.
FÖRTJUSANDE!


~ Paint.

~ Flowery...Jobb! Det är ganska så trevligt att snitta blommor,
det kan man göra i sin egen takt ^^Jo att en dag fick jag dekorera på en krans lite som jag kände för. Haha. xD Ojdå.Och så dukades det bord! Massor av potatis :P
Höhö


~ Judas Is The Demon I Cling To.Oh How I Love This One.


~ Spot The Cake.

Jag köpade en citronig kakmix till mor som har namnsdag denna dag. Och så gjorde jag en kak. Och sen skulle Jenn ta kort på kakan men hon tog med mig på bild också. Jaaaaa-aaaaaaa.

Jag har rött hår. <3


~ Happiness Comes With Flowers.

Mja,. eftersom att min praktikplats på anstalten som kallas Nya Kyrkogården bara fick mig att gråta så tog jag mig friheten att stanna hemma på tisdagen, ljuga liiiiiiiiite smått för en och sedan böna och be om att få praktisera på Hjortensbergs Blommor igen. Det fiiick jag och jag är så glad!Jag mår verkligen jättedåligt när jag inte trivs, det är så att jag blir sjuk. I måndags mådde jag apa, idag mår jag förtjusande väl (:

Jag fick göra såå mycket roliga saker idag :D Direkt fick jag göra elva rosbuketter med brudslöja till nyinflyttade folk, från fastighetsförmedlingen. Det fick jag göra mycket förra praktiken också, fast då med tulpaner och vaxblommor ^^

Sen fick jag faktiskt göra ett eget arrangemang! :D Jag fick en inspiration och en vit blomma som skulle vara stommen, sen fick jag gööra själv :D ÅH GUD SÅ KUL!Jag ska också få dekorera kransar och olika sakor :D Jag tror att det här blir bra! Jag hade gärna gjort praktiken här från början men tanken var att jag skulle få tag i ett sommarjobb, vilket jag kunde få genom kyrkogårdspraktiken. Det kanske jag fortfarande kan få, man får se.. hmhm.

Nåväl, nu är jag en glad (:


~ Going Nuts.

En annan dag fyllde min mamma år. Då skulle vi göra en schwarzwaldtårta. Jaa. Den blev platt och smakade bara nöööt xD Usch. Total Failure. ^^


~ Just Visiting, In Your Grave.

Jajo, Idag påbörjade jag min praktik på Nya Kyrkogården. Mamman skjutsade dit mig eftersom att mina bussar är lite knepiga. Faktiskt är de väldigt knepiga. Nåväl. Jag kom dit och blev förvirrad för att alla dörrar var låsta. Men jag hade lite tur för det kom en Ralf som kunde öppna åt mig och peka på den människan jag skulle prata med.

Det första som jag blev förvånad över var hur många människor som jobbade där. Men egentligen inte.

Nåväl, det var en till som var där sin första dag. Hon heter Elin och bor på Amandas gata i Bergshammar. Hm, vi fick i alla fall lite klädor och skor och handskar som vi skulle ha. Och ja nej, det hände ganska lite på lång tid på morgonen för att de låg efter med pappersarbetet. Men så småning om fick vi en guidad tur på kyrkogården. Nej, först fick vi varsin karta som hade olika namn på områdena som ingen använde, alla kallade områdena efter namnen de hade på 90-talet. Förvirrande.

Vi fick ta en sväng hur som helst och kolla lite på olika sorters gravar med olika skyltar som betydde typ "Jaaaa här ska du krafsa" och "Nej ge fan i den här graven annars hamnar du i den". Typ. Sedan fick vi gå in i kapellet och kika på olikheter, bland annat krematoriet och kistor med folk i (vi fick som tur var inte se folk) som väntade på begravning eller kremering.

Sedan fick vi faktiskt börja jobba. Vi skulle vända jorden och göra snyggt på alla gravar som inte fått blommor planterade på sig. Det var ganska många, fast jämfört med dem som hade blommor på sig var de väldigt få. Ändock tog det oss hela dagen att komma halvvägs :P När jag skulle gräva på en av de äldsta gravarna försvann marken framför mig. Halva graven liksom kollapsade. Och jaaaaag visste väl inte vad jag skulle göra. :S Jag sa till en pojkfolk "Ööööh, jag gjorde ett hål". Haha, han skrattade ååt mig och sade grattis till min första genomtrampning. Sedan fick de komma med en jävla grävskopa och gräva upp hela graven innan de kunde fylla igen den igen. HAHA. "Hejdu" sade jag ner i hålet när jag fann det.

Så gick mestadelen av dagen. En rast hit och dit blev det också. Men annars bara grävde vi. Man leker inte den leken alla dagar, fast jag tycker att den var ganska trevlig. Det som inte var trevligt var folken och arbetstiderna och fängelsemiljön.

Klockan tjugo i fyra fick man gå in för att byta om och så.. Tant bestämmande talade då om att ingen fick gå före fyra, vilket jag tolkade som ett skämt. Men när jag kom ner till dörren ut så satt alla människor där i en halvcirkel och väntade på att klockan skulle bli fyra :O WHAAAA! FY BUBBLAN SÅ FÅNIGT!. Jag dog lite.

Imorgon ska jag nog försöka få tag i Helen på Hjortensbergs Blommor, där trivdes jag bättre! (:

Här är en bild från när jag och Emma besökte kyrkogården i somras, mitt i natten.


~ Eight Legs Getting Drunk.Shoshi var på G på Valborg^^


~ Colorful Stuff One.

Det här är liiiite som första delen i en serie. Det finns en del prylar jag har samlat på mig massor av, i olika färger. Så jag tänkte visa upp dem. Först har vi mina skor!

Här har jag femton par men då är inte mina uggs, kängor och tre par sandaler med. x)Jenn ville visa hur många skor hon har också ^^


~ Big Stuff!

Nu har det hänt saker! :DPersilja, Morötter och Dill


~ VALBORG!

Ååååh, det regnade en stund på eftermiddagen men till kvällen blev det som tur var sol! ^^

Jag anläde till Amanda  lite innan sex och där fanns EMMA :D<3 åååååh så trevligt! Amanda, Emmaf och Gustis var förstås himla trevliga de med :D Men jag har ju saknat Emma så! ^^ Åååååh! Jag gav henne boken som jag har skrivit medan hon var borta, det är en till som ska få en kopia men det vet den inte om. (:

Nåväl. Här är en hög med bilder!Amandas bonusbror Per grillade! Det blev himla gott!
Och Emman beslutade att en av hennes
kroketter skulle vinmarineras ^^ hahaha!Åååh, älskade, saknade Emma! <3Till slut blev vi många!
Emma, Gustav, Amanda, Emma, Robin, Tobias, Jocke, Jag och Per!
Det var förtjusande  trevligt men jag och Emma beslutade
att vi skulle åka in till stan en stund, alla andra stannade kvar.Och så hamnade vi på Tellus där Alexander, Tommy, Olle och Daniel och andra fanns! :D
På vägen dit hanns det även med att träffa en Martin
och innan jag for hem blev jag själv ett slag och ringde till Mikael
för att inte verka så ensam xD haha det var ett underligt samtal ^^

FÖRTJUSANDE KVÄLL! <3


~ MusicMadness v.17

Musik ♥

1. Lady Gaga – Judas
2. Kate Nash – Mouthwash
3. Melissa Horn – Jag vet vem jag är när jag är hos dig

~ I'm Still In Love With Judas.

Just nu:I've learned love is like a brick, you can Build a house or sink a dead body

~ Setting Suns.
~ Baha, I Don't Know.

Jo men ja, jag skrev samma saga till Mikael, Martin och Emma en gång.. fast med olika karaktärer i rollerna. Jag tror inte att alla tre fick se slutet men jag har det iaf! Så att ja!


RSS 2.0