~ Livet Utan Brödrost.

Ja men man kan ju göra annat än att rosta rostbröd. Speciellt när man inte har någon brödrost xD


Varma Mackor ^^


Fattiga Riddare :D


~ Shoe Choise.

Så att ja, jag har skor i mängd. Men allihop får plats i min lilla etta :D Muhuu
Nästan alla syns här. Mina kängor, uggs och två till är gömda. ^^


~ Railway.~ Stuff.

I Nyköping hittar jag till affärer så där kan jag köpa sakor.
De förtjuuuuusande skorna och boken (som inte blev med i min bild) fick jag av mitt mor :D
~ Let's Freakin Loose It!

Tahii, sötsyster nere i hörnet till vänster. Svart tisha och grå ben ^^

Ser verkligen fram emot deras uppvisning :D


~ Sandran.


~ Pappa, Jag Vill Ha En Italienare.

Neheejdu, det vill jag ju inte alls. Men någon som kan laga mat åt mig vore trevligt ^^
Fast att jag kan faktiskt!


Goooooott!! :D


Bara för att ^^


~ Flutter By, Butterfly.

En annan dag, förra helgen faktiskt, satt det plötsligt en fjäril mitt på golvet på mitt systers matta. (Jag sov i hennes rum ty det gjorde inte hon.) Den kunde ju inte flyga, stackarn. Efter flera misslyckade försök att få den att hoppa i en håv fick pappan hjälpa till och peta i den i håven. Sedan bar jag ut stackarn i kylan och placerade han på en blomma. Ja, stackars stackars, han frös väl ihjäl där.
Efter nogrann observering konstaterade jag att ena antennsaken, känselspröt eller var det nu heter, hade fastnat i en vinge. Jag kunde inte hjälpa. ): Åååååååh.


~ What You Make Me Feel.

Jag tog mig tid och ordnade upp min kontaktlista på msn. Jag valde att sortera lite efter känslan jag får när någon loggar in eller skriver till mig (:


~ Work In Progress.


~ MusicMadness.

Idag gillar jag det här.

Black Veil Brides – The Mortician's Daughter
Rascal Flatts – Bless The Broken Road
Blackmore's Night – Ghost Of A Rose
The Distillers – The Gallow Is God
Lars Winnerbäck – Kom ihåg mig

~ There Were Four Of Us.

Människor skrämmer mig.

Jag är i Nyköping, föräldrarna for ner till Norrköping på fredagen och hjälpte mig att laga duschen som jag så smidigt hade sönder en annan dag. Höhö. Sedan for jag med dem till Nyköping och lekte kroglek med Emman ^^ åhåååååååååååå, det blev att hon fick sin gåva trots att hon inte fyller år förrän på tisdag. En biljett till De Tre Musketörerna på Stockholms Stadsteater i juni nästa år. Då blir det ett kik (:

De Tre Musketörerna blev det att mamman och pappan bjöd mig på bio till också. :D Åhååååå! Jag hade kunnat stanna kvar och sett filmen igen. Precis i min smak ^^ Fast att 3D... det är ju förtjusande men det är obekvämt när man är beroende av glasögon för att se något.. dubbla bågar på näsan, Nej tack!Haiiiiiiiii.


~ Trötta Tankar.

Hur vet man att man har hamnat rätt i livet? Hur vet jag?

Jag tror att jag har hamnat snett, inte rätt. Varför ville jag någonsin bli lärare? Vad tänkte jag med? Armbågen? Nej, florist, konstnär, författare, konstvetare eller något annat kreativt.. det är där jag hör hemma. Möjligen som bildlärare på högstatiet men inte som lärare i annat.
Det är väldigt intressant att LÄSA om allt, under tiden på campus verkar allt jättespännande men efter VFUn känner jag att NEJ, JAG VILL INTE!
Och ja, känner man mig så vet man att jag inte gör sådant som jag inte mår bra av... alltså kommer jag inte att klara av nästa VFU period.. alltså komme jag att hoppa av. Men det har jag mumlat om förut (:
Man får se! Det löser sig nog, det gör det alltid.

~Gästbloggssvammel

jag stjäl bloggen lite och skriver massa osammanhängande saker. Ni får stå ut!
Jag tänkte skriva och berätta lite kort och troligen osammanhängande om vad jag tycker om ägaren till bloggen eller något sånt.

Sandra är i alla fall en väldigt speciell och fullkommligt unik människa som jag lärde känna en gång i tiden och blev väldigt fäst vid, efter ett tag och hon blev oumbärlig i mitt liv.

Sen hände något och allting förändrades, till slut tappade vi all kontakt. Tiden direkt efter det var rätt tuff faktiskt. Men livet gick vidare och tjag vande mig vid att inte ha henne alls i mitt liv.

Men så en dag för inte allt för jätte länge sedan inträffade miraklet och vi började åter prata igen. Det var först då jag insåg hur mycket jag saknat människan. För det hade jag verkligen gjort. Saknat henne massa mycket!. Livet blir mycket bättre när man har henne att prata med. Hon är inte som någon annan jag känner eller som annat folk. Hon är till och med bättre än folk. Jag förstår mig fortfarande inte på henne en stor del av tiden., men hon är bra:) 

Så vad jag ville säga med detta inlägg att har ni fått turen och privilegiet att ha henne i ert liv. Så släpp henne inte för allt i världen! För ni lär aldrig hitta någon likadan vart ni än letar. Tro mig jag har försökt så jag vet.

Sandra är en bra och underbar människa så det så!

/// Miik.

~ Moviestyle Inspiration.
~ Turqoise.

Det här vore något! ^^


~ Extreme Home Makeover. Lite.

Jag har ett nytt sims att leka med.Här var ett hus som jag gjorde om lite.


~ Märkliga Möten.

Möte 1:
Spårvagnsstationen Eneby Centrum 6e oktober.
"Öh, hej, vilket håll är jag på väg att åka åt?"
"Mot stan".
Haha, jag slog till och frågade en okänd hur sjutton jag skulle bete mig för att komma till tåget. Åh, han var jättecharmig och hjälpte mig ^^ Höhö :D

Möte 2:
Busstationen den 7e oktober.
Jag väntade på bussen när en ganska så gammal dam slog ned sig på bänken bredvid mig. Hon mumalade något om att det var ruggigt väder och jag svarade, artig som jag är, att jadå det är ganska otrevligt väder. Jag tror att hon tog det som ett tecken på att det var okej att fortsätta prata.
Hon började med vädret och kom in på att det var trevligt med sommar. Därefter började hon tala om att hennes dotter gillar sommar. Jag fick veta att hennes dotter träffat en man från Singapore och att de tillsammans flyttat till Nya Zeeland.
"Det är så blåsigt på Nya Zeeland, det är ju två öar med vatten runt om, så det blåser och blåse. Min dotter är så smal så jag är rädd att hon ska blåsa bort".
Hon fortsatte tala om sin dotter och hur mycket hon saknar henne. Meningen hade varit att hon skulle stanna på Nya Zeeland i ett halvår men nu har hon blivit kvar i näästan fyra.
Damen som jag talade med berättade att dotterns pappa och hon inte bodde tillsammans längre, och att hon inte hade några fler barn så hon var så ensam så ensam. Hon saknade sin dotter så väldigt mycket och till slut satt hon där med tårar i ögonen och berättade att hon inte kunde åka ner och hälsa på sin dotter för att doktorn inte rekommendera det. Åh. Stackars tant.
Till slut kom hennes buss och hon for iväg. Jag tror att jag gjorde något bra som lyssnade på hennes sorg över att dottern befann sig så långt bort. Lilla tant.

Möte 3:
Utanför SN natten mellan 7e och 8e oktober.
"Har ni sett Dante?"
Haha, det kom framfarande en skånsktalande och letade efter någon. Emma tänkte att hon skulle lura iväg honom och ljög ihop något.. Men deet gick han inte på. Det blev att jag stod och talade med karln länge och väl och gav han mitt telefonnummer xD Haha. Jaja.. Sedan störtade en läskig grupp vänner till honom fram... och en okänd som sade att han trodde att han var 27 år. Trevligt (: Det blev ett trevligt avslut på en trevlig kväll (:

Möte 4:
I korridoren på Jenns skola den 8e oktober.
"Hej är du här med Jennie?"
"Öööh, jaaa, jag är Jennies syster".
"Ja, jag tänkte att du inte var hennes mamma"
"Hööhö"
"Ni är ganska lika, det syns att ni är syskon!"
Det var en annan elevs mamma som hade velat prata med min mamma, men tji fick hon. xD

Möte 5:
På östra storgatan den 8e oktober.
Jag, Jenn och hennes vän var på väg från skolan till bussen när en kärringjävel kom bakifrån och slog Jenn med sin matkasse! Dessutom trampade hon på Jennies vän och gormade att "Ni tar ju upp hela vägen." Ja men tack då tant.

~ Konstigt.

Jag sitter och kikar på vad detta land har att erbjuda för Konstutbildningar. Främst kikar jag förstås på Linköpings universitet och det finns en kurs som skulle vara himla skoj att leka med.

Konstvetenskap 1, grundkurs 30hp.


Den är bara en termin och jag skulle så gärna så gärna vilja leka den leken. Därefter skulle jag gärna slå till på floristutbildningen, som jag inte vet om det existerar längre... Eller så finns det konstvetenskap 2, 3 och 4 också. 

Det här med att bli lärare är i alla fall inget som jag verkligen vill. Jag kanske skulle slå till och tala med en studievägledare, innan jag gör något drastiskt.


RSS 2.0