~ Studying.

Jo visst...


(:


~ MusicMadness...

Dessa gillar jag just idag (:

Meg & Dia – Monster
Miss Li – I heard of a girl
Missy Higgins – Where I Stood
Deep Blue Something – Breakfast At Tiffany's
Augustana – Sweet And Low - New Album Version


~ Welcome To My World.

 
~ Föreläsningar.

Det är skillnad på föreläsare. Stor skillnad.
Förra veckan satt jag och sov under föreläsningarna om utvecklingspsykologi, synd var väl det eftersom att jag hade kunnat behöva den informationen till min uppgift. Men hur som helst, det var hemskt träligt att lyssna på hon som talade då och tiden gick fruktansvärt långsamt.
Idag hade vi föreläsning om Behaviorism, något som jag tycker låter ofantligt tråkigt, och tiden flög iväg! Michael, föreläsaren, hade planerat föreläsningen väldigt bra! Det var ett rent nöje att lyssna på honom och jag lyckades anteckna FYRA sidor :O Haha. Som tur är ska han hålla i två föreläsningar till i nästa vecka! Toppot!
Samma sak hände redan första veckan här, vi hade två föreläsningar efter varandra i en stor sal med hemsk obekväma trästolar. Den första var en ren plåga och tiden kunde inte ha gått långsammare. Hela kroppen gjorde ont redan efter en kvart. Men så kom föreläsare nummer två och tiden flög iväg, två timmar på en hård trästol märktes knappt alls.
Tänk så mycket lättare det hade varit att plugga om alla föreläsare var lika enkla att lyssna på!

~ Puff.

Alltså, jag dör lite för att det är så sjuuuuukt gosigt! Ååh, jag saknar mina pälsbollar.Puffisar ^^


~ Rolling In The Deep?

Goooooodmorgon! Eller god afton om du läser detta på kvällen!

Idag var det som så att det stod verkstad på mitt schema. Jaahaaa så spännande! Så att tjugo i åtta tog jag min cykel och for till campus, på vägen blev jag ikappåkt av Tette (:
Men ja vi hamnade i en rörelsesal (såg lite ut som en danslokal eller nå). Men iaf vi fick kika på film med människor med funktionsnedsättningar som sportade. Wow, astufft!
Det blev sen så att vi fick prova på att åka rullstol längs en bana med koner, en låtsastrottoar och ett bildäck. Tyvärr var jag för bred över rumpan och alla rullstolar var väldigt små så att jag kunde inte få prova. Men jag fick prova på att vara både blind och synskadad. Åh gud så läskigt!
De hade nå svetsglasögon eller liknande som hade manipulerats så att det skulle kännas som att vi var synskadade med dem på. Helläskigt.

Nu fick jag just veta att min VFU blir i Katrineholm av alla städer.. T_T  sorgsenheten är stor. Men det ska jag väl klara av. Lala.

Hedå

~ Will You Still Remain?Åh, förälskelsen är stor!

En dag snart ska jag visa hur mitt hem ser ut (:


~ Let's Try Again.

Nu har jag ju faktiskt kommit i ordning både med lägenheten och med pluggandet. Det mesta känns ganska så rätt. (:

Mamman och pappan har just farit härifrån, de har hjälpt till med några småsaker som tavlor, spegel och lampor. Jag har levt i mörker den senaste veckan. Höhö. Jag bjöd dem i alla fall på middag, hamburgare, och det var hemskt trevligt. Det blev att vi kikade på För Evigt - En Askungesaga som gick på sjuan. Mm (:

Nu sitter jag och blänger på Jamie Campbell Bowers träliga tolkning av kung Arthur i Camelot. Men Joseph Fiennes är ju himla stilig så det får gå. x) Höhö!

Det ska bli mer bloggande nu när jag har ordning i mitt liv igen ^^


~ Olika (:http://kandeedrawings.blogg.se/2011/september/tavling-skapa-din-egen-kan-dee-outfit-och-vi.html#comment

Diadem HM. Skor Converse. Strumpor GINA. Tights GINA. Örhängen modekungen. Armband Lindex. Kjol GINA. Nagellack HM. Tröja KanDee.


~ And I Love You, I Love You, I Love You...


And I Wish You All The Love In The World...

Songbird <3


~ Pink Is The Word.

Jag fick några stolar, och så köpte jag lite tyg på ikea och voilá!Det blev en bit tyg kvar så att ja. (:


~ M.I.A?

Näh, det blev att jag tog en ganska jättelång paus ifrån det här med bloggande. Taha. Det blev plötsligt lite mycket med skola, flytt och grejs. Men nu börjar det klarna och det känns som att jag har kommit in i universitetstänket. Lite. För egentligen tänker jag ungefär som en akolholpåverkad treåring kan jag tro ^^

Såhär spenderas i alla fall denna afton (:Vattenmelon, cola, nötar och PLUGG.. hm.


RSS 2.0