~ Hertig Karls Marknad.

Utanför Nyköpingshus är det medeltida marknad en dag om året. Det är ganska småttigt men skoj. För några år sedan for jag och Emma dit med Shoshi som då inte hade något namn. När vi for därifrån åkte vi till Tessinskolan och döpte henne.
Men hur som helst, i år var jag och mamman på marknaden. Mest för att se på tornerspel, fast det var inte mycket att hänga i granen. Dessutom hamnade vi precis invid en högtalare som gormade. Uhu.
En bild eller två tog jag förstås.
 

~ And I Will Always Love You...

Sitter och kikar på So You Think You Can Dance. Jag är så förtjust. 
Det här numret fick mig att tappa verkligheten en liten stund, uppskattas. 
 
 
 
Magi.

~ OS.

Jag är väldigt oförtjust i sport. Jag gillar inte ens att se på sport, bara lite friidtrott. MEN under OS har jag gjort det och kommit på att det finns en del som är ganska spännande att se på.
 
Fälttävlan till exempel, jag såg på terränghoppningen hela dagen, missade nästan inte en enda häst. Och jag räknade ut vilka tider de skulle få och blev skäckslagen när det plötsligt kom hästar springande utan ryttare. Det var riktigt spännande! Sedan att det gick så bra för Sverige gjorde det hela ännu mer spännande. 
Fälttävlan är inte något jag vill prova på själv, ty hästar är livsfarligt, men jag kan mycket väl tänka mig att se mer.
 
Handbollen bestämde jag mig för att följa de svenska damerna i, men när de inte längre fanns kvar fick jag nöja mig med herrarna. Efter bara en match med herrarna bestämde jag mig för att det fanns en intressant lagsport trots alla mina tvivel. Jag är inte ett stort fan av människor som sitter och skriker framför tvn när det blir mål, eller försöker få spelarna att göra på andra vis genom att gorma... men det gick inte att undkomma, där satt jag och gormade på det svenska handbollslaget - och det var antagligen därför det gick så bra för dem. ^-*
 
 Beachvolleyboll råkade jag och pappan slå över till och fick för oss att heja på olika lag. Jag minns dock inte vilka som spelade just då. Men det var orättvist, det var det allt. Det ena laget kallade kommentatorerna vid förnamn och det andra vid efternamn. o: Ojoj. Domarn var inte allt för vis heller...
 
Friidrott förstås. Det är helt klart den roligaste sporten att se på. Kanske för att det händer så mycket olika saker samtidigt. Jag är främst förtjust i bröderna Borlee... shi. ^^ 
 
 
Förr tittade jag på simning, men det är ganska trist.
Synkroniserat simhopp är en smula intressant dock. 
 
De sista dagarna av OS var jag dock mest intresserad av Zelda. 
Fast det vore rätt tufft att kunna fara till Rio 2016...

~ Utomhuskalas.

Liksom förra året hade Mike's spärrat av ett stort område utomhus lagom till Nyköpings festdagar. Dit gick vi och blev bedruckna. Det var trevligt. (:
 


RSS 2.0