~ Have Yourself A Merry Little Christmas.

Julafton. Åh som jag längtat. Ända sen oktober såg jag fram emot jul och allt vad det innebär. Särskilt julgranen. Åh. Tyvärr ruusade julafton förbi och inte blev det bättre av att jag somnade runt åtta. Bah. 

 
 
 
 
 
 
Jag fick en himla massa fina sakor ^^ Inga Converse dock - det är massor med pärlor i den lådan. Förtjuusande.
Det var en ganska så fin dag, det var det allt!
 

~ Blommande Jul.

Jag är en förtjust i blommor. 

 

~ Julkort.

Något jag är mycket förtjust i är att göra julkort. Varje år gör jag i alla fall några stycken. I år blev det lite mer än tjugo. Sju skickade jag till mina vänner och resten till släkt från hela familjen. Jag fick ett tillbaka.
Jag passade på att dekorera några julgranskulorn när jag var i pysseltagen. Shishi.

 

~ Pepparkakans Dag.

Pepparkakans dag, som även råkar vara min namnsdag (mellannamn) skulle "firas" hemma hos mig. Men att Jenn hade dansträning den dagen så det blev den 8e december istället. Den där familjen jag har tog plats i mitt hem och det var trevligt. ^^ 
Jag bjöd minsann på lax och klyftpotatis, though Jenn fick fiskpinnar för hon är knepig. Pepparkakscheesecake till efterrätt. Det var mysigt och så C:

Jenn spelar Just Dance.
 

~ Förnyelse.

Jag har en mycket liten lägenhet med små möjligheter att möblera och dekorera på andra vis än som det är nu. Jag tycker att detta är tråkigt då jag gillar att göra om och hitta på saker. 
Nyligen kom jag på att man ju faktiskt kan få en känsla av förändring genom att klistra fast kakeldekor. Så det har jag nu gjort och jag är så nöjd så nöjd. ^^ 
 

 
Jag köpte två förpackningar a 10 på Lagerhaus. Jag är förtjust.
Inom kort ska jag också köpa nya handtag till skåpluckorna och kanske måla om kryddhyllan. 

~ Pepparkakshus.

Det här var en ganska frustrerande bygge. Först gjorde jag värdelös kristyr så det höll inte ihop det minsta. Men sen så! Jag är ganska nöjd minsann. (:


 

RSS 2.0