~ Update.

Angående:

» Lärarutbildningen: Nu är jag klar med min termin som lärarstudent. Jag har blivit godkänd på alla tentor. Det enda som inte stämmer är att jag inte har fått något betyg på VFUn från vecka 43. Men jag har kastat mig över den kursansvarige och hoppas att det ska lösa sig snart. För att vara en vecka till i en skolklass är ingenting jag tänker göra. Men bortsett från det är allt som det ska. Jag saknar människorna dock. Det är en trevlig hög med människor som läser till lärare för år 4-6 i Norrköping.

» Konstvetenskap: Två veckor har gått och jag gillar verkligen ämnet. De där andra kursdeltagarna vet jag inte riktigt med dock. De få jag har talat med har inte riktigt varit för mig. Jag vet inte riktigt vad det är men det är något jag inte är helt förtjust i. Fast det är förstås svårt att säga efter bara två veckor. Ämnet är i alla fall förtrollande än så länge. Jag är dock rädd att jag ska tröttna lite. Det är som så att de perioder som jag gillar bäst är nu i början. Kan hända att det blir mindre faschinerande längre fram.

» Att Bo I Norrköping: Jag gillar det. Verkligen. I Norrköping finns nästan allt. Dessutom är jag förälskad i den här lägenheten, till tusen verkligen. Som mina vänner från lärarprogrammet sade när de var på besök: Den är verkligen jag.

» Att Plugga I Linköping: Eftersom att det är ett ämne jag är intresserad av är det inte svårt att ta sig upp på morgonen för att åka buss i över en halvtimma. Då var det jobbigare att ta sig till campus i Norrköping faktiskt. Bortsett från att campus Valla ligger så långt ifrån centrum i Linköping tycker jag att det fungerar riktigt bra. Det som är knepigt är när vi ska på exkursioner och jag måste se till att hitta antingen från campus eller från tåget - vilket är betydligt kostsammare. Men det ska väl lösa sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0