~ Konstvetenskap.

Imorgon börjar det på riktigt.

Förhoppningsvis är det roligt. (: Annars kommer det att bli en jobbig termin. Ett sommarjobb skulle jag behöva också. Men det får bli att ta tag i snart. I övrigt är det ju så att jag vill bli florist så snart (april) ska jag söka det ^^ Hoppas hoppas!

~The Majority Says.

Alltså åh så jag längtar till slutet av februari. The Majority Says, ett indieband från Linköping, släpper musik då. Just nu finns bara två låtar att lyssna på och en kort kort bit i en reklam på tv. Det var genom reklamen jag hittade dem öht. SÅ himla fint. Jag vill verkligen höra hela den låten, från reklamen. (:


~ Before Thorn.

 

Young girl, all alone in the world,

Eyes so blue, and hair so curled.

Where is your family, where are your friends?

Who will tell your story when your life end?

 

Young girl, with so many secrets buried,

Do you not in your heart feel worried?

That someday your secrets will be found,

By someone that is sneaking around?

 

Young girl, lonely at heart,

Wonder why your life fell apart.

There in the backyard lie many stones

Marking the places where you hid their bones.

 

Young girl, with nothing left,

Accused of murder, accused of theft.

No wonder you are lonely and not to be a wife,

There cannot be marriage when you have stolen life.

 

Young girl, your life is upside down.


~ Kan Vara Bra Att Veta...

... att mitt hår blev otroligt lockigt efter förra inlägget. Typ såhär:

Risbuske, det är svårt att se kanske. Nåväl. 
Hej.

~ New Times.

Awie, jag har faktiskt tagit mig igenom en hel termin med universitetsstudier ^^ Huruvida jag är godkänd i alla kurser eller inte spelar nog inte så stor roll. I alla fall inte idag, för idag är det kalas. Jag ska snart packa ihop mig och gå mot Tettes hem för att fira att tentan är avklarad. ^^ 

Först ska jag se vad denna röra kan tänkas bli utan alla klämmor.

~ I Have No Reason To Hide.

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun.

~ MusicMadness.

Bara Bra Låtar.


~ Messenger.

Fortsätter på känslor.

~ Tårtkalas.

En förtjusande tisdageftermiddag med klasskompisar ^^
Otrooligt trevligt :D

~ Fire Away!

Det var en stund sedan jag påminde om hur otroligt bra GLEE är!

~ Relearn How To Smile, Princess.

Slowly.

~ 2011.

Några bilder från varje månad.
Det blev att det blev fler bilder för varje månad också xD Nåväl. (:


~ The Hunger Games.Har du inte läst boken kan jag varm rekomendera den! Jag kunde inte lägga ifrån mig den när jag väl hade börjat läsa. Alltså, wow. Hade jag haft tillgång till de andra två böckerna hade jag läst dem direkt. Men dem fick jag först idag ^^ Såå imorgon blir det!
Än bättre än det att det även kommer en filmatisering. Och jag vet så väl att man inte ska bygga upp förväntningar innan filmer, det händer så ofta att jag blir besviken, men jag kan inte hjälpa det. Jag ryser av trailern och jag går varje dag och längtar efter min födelsedag, när filmen har biopremiär! Jag går nästan åt av längtan. Det var länge sedan jag ville se en film så här innerligt. Kanske var det Alice I Underlandet senast.
WOW! Ååh. Och jag tycker till och med att de har lyckats hitta människor som passar bra i rollerna!

Till sist vill jag också dela med mig av en låt från Soundtracket. Vanligtvis är jag inte så förtjust i Taylor Swift, men det här är magi. Ja. Det är min favoritlåt just nu.

Taylor Swift – Safe & Sound - from The Hunger Games SoundtrackJust close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound


~ Impuls.

Efter en kort tids funderande satte jag upp allt mitt hår i en tofs mitt uppe på huvudet. Därefter tog jag en sax och kapade av en decimeter. Ja. Spännande liksom. Det blev inte mycket skillnad på längden så jag klippte av en bit till när jag hade släppt ut håret. Och sedan satte jag upp en ny tofs och tog av en bit till. ^^
Det känns som att jag fick bort allt trasigt i alla fall ^^ Att jag har otroligt många olika längder på håret nu gör mig inte så mycket, jag är faktiskt ganska nöjd efter att ha blängt på mig själv (och distraherats av diverse grimaser jag gjorde mot mig själv) en lång stund ^^


~ Doing Nothing.

Just nu sitter jag i källaren i Nyköping, jag har kommit över att det är så tomt här och jag saknar inte att ha alla mina saker här längre. Jag har nyss tagit beslutet att lämna kvar några kläder här, allt får inte plats i väskan som ska åka med mig till Norrköping ikväll. Haha. Men det blir bara en kort vistelse i lägenheten ^^ Jag tror att jag far tillbaka hit till källaren redan på torsdag och spenderar sista helgen på lovet här ^^ Jaa.

Jag har tänkt skriva ett långt inlägg om 2011. Men jag vet inte om jag orkar. Det har hänt en hel del och jag har väl aldrig varit så frustrerad. Men samtidigt har jag träffat många nya människor som jag nog aldrig kommer att glömma. (:
Jag ska också klippa ihop en video från i år men det kan jag inte göra förrän jag är i Norrköping typ allt material från innan min födelsedag har jag på en extern hårdisk.. Så det har jag att pyssla med i natt ^^

Jag hoppas att det här blir ett bra år!
Rascal Flatts – Life Is A Highway


~ Happiness? No!This Is NOT My Happy Face.


RSS 2.0