~ Doing Nothing.

Just nu sitter jag i källaren i Nyköping, jag har kommit över att det är så tomt här och jag saknar inte att ha alla mina saker här längre. Jag har nyss tagit beslutet att lämna kvar några kläder här, allt får inte plats i väskan som ska åka med mig till Norrköping ikväll. Haha. Men det blir bara en kort vistelse i lägenheten ^^ Jag tror att jag far tillbaka hit till källaren redan på torsdag och spenderar sista helgen på lovet här ^^ Jaa.

Jag har tänkt skriva ett långt inlägg om 2011. Men jag vet inte om jag orkar. Det har hänt en hel del och jag har väl aldrig varit så frustrerad. Men samtidigt har jag träffat många nya människor som jag nog aldrig kommer att glömma. (:
Jag ska också klippa ihop en video från i år men det kan jag inte göra förrän jag är i Norrköping typ allt material från innan min födelsedag har jag på en extern hårdisk.. Så det har jag att pyssla med i natt ^^

Jag hoppas att det här blir ett bra år!
Rascal Flatts – Life Is A Highway


Kommentarer
Postat av: Daniella

Hur mår du idag då? :)

2012-01-03 @ 14:32:38
URL: http://daniellaevelina.blogg.se/
Postat av: Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

Hej fina du :) Min dotter är med och tävlar i Vi Föräldrars omslagstävling och det skulle uppskattas väldigt mycket om hon också får din röst :) Du får en länkning som tack oavsett om hon vinner eller inte. Mer information hittar du i mitt inlägg:

http://sense.webblogg.se/2012/january/freja-tavlar.html#comment

Tack på förhand <3

Ha en bra fortsätt kväll :)

2012-01-03 @ 20:28:34
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du tjäna pengar på din blogg så som jag gör?Isf, kika in här och läs mer:http://zahraas.myshowroom.se/tjana-pengar-pa-din-blogg/#commentDu kan tjäna upp till 70kr/läsare och det fungerar påriktigt, jag har testat. :)PS. Jag ber om ursäkt ifall du har fått denna kommentar innan.

2012-01-04 @ 01:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0