~ The Hunger Games.Har du inte läst boken kan jag varm rekomendera den! Jag kunde inte lägga ifrån mig den när jag väl hade börjat läsa. Alltså, wow. Hade jag haft tillgång till de andra två böckerna hade jag läst dem direkt. Men dem fick jag först idag ^^ Såå imorgon blir det!
Än bättre än det att det även kommer en filmatisering. Och jag vet så väl att man inte ska bygga upp förväntningar innan filmer, det händer så ofta att jag blir besviken, men jag kan inte hjälpa det. Jag ryser av trailern och jag går varje dag och längtar efter min födelsedag, när filmen har biopremiär! Jag går nästan åt av längtan. Det var länge sedan jag ville se en film så här innerligt. Kanske var det Alice I Underlandet senast.
WOW! Ååh. Och jag tycker till och med att de har lyckats hitta människor som passar bra i rollerna!

Till sist vill jag också dela med mig av en låt från Soundtracket. Vanligtvis är jag inte så förtjust i Taylor Swift, men det här är magi. Ja. Det är min favoritlåt just nu.

Taylor Swift – Safe & Sound - from The Hunger Games SoundtrackJust close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound


Kommentarer
Postat av: HANNA

fin header! :D

2012-01-04 @ 09:15:27
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Amandah

Hej. Jag har en ny utlottning på bloggen, då den förra blev så populär. Denna gången är det ett Hemligt Paket, värt 150 kr - 1.000 kr.Var gärna med om du inte redan deltar!Hugs & Kisses

Amandah

2012-01-04 @ 10:26:04
URL: http://exeggutor.se
Postat av: XTIO /Andreas Söderberg

*Information till dig med en läsvärd blogg och till dig som är seriös med din blogg*Tillsammans med Cassandra (http://bruudar.blogg.se) så driver jag bloggvärdens enda "läsvärda blogg tävlingen.Detta innebär att du och din blogg kan vara med och tävla om veckans läsvärdaste blogg för att sedan gå vidare till månadens läsvärdaste blogg.Du tävlar om 2 länkningar+intervju på 2 olika bloggar. (http://xtio.nu & http://bruudar.blogg.se)Snabblänk:

http://xtio.nu/2012/january/no2-lasvart-tavling-vinn-2-lankningarinter.html#comment

2012-01-04 @ 13:47:58
URL: http://xtio.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0