~ My Heart Skips A Beat.

Lördagen den 28e juli. En intensiv dag. 
Mamman kom hem från jobbet vid åtta på morgonen, då klev jag ur sängen. Vi hade planerat att fara iväg vid nio - IKEAåt. Det gick så bra så. Jag hade dock bestämt mig för att göra dagen till ett självmordsuppdrag genom att ta på mig sandaler med minst sju centimeter klack. Uh oh. Jag kan inte gå i klackar, jag har balans som en bedrucken kråka med ett ben. Men jag har övat som en dåre på att gå i de där skorna och jag brukar klara mig utan större felsteg.
 
Det gick väldigt bra så länge jag satt i bilen, men nästan direkt efter att vi kommit in på IKEA tappade jag koncentrationen, slog i ena foten i andra så att min vänsterfot vek sig och jag plötsligt satt på knä. Hahaa. Det bekommer mig inte det minsta att ramla bland folk men jag slog i samma knä som jag slog in då vi var på Parken Zoo ( jag är en klumpig). AJ! 
Nåväl, resten av vistelsen på IKEA var förtjusande. Jag köpte rosa assietter. NÖJD!

 
När vi var klara på IKEA for vi till mitt hem i Norrköping och lämnade assietterna och hämtade räkningar, skoj skoj skoj, inte. Hur som helst. Innan vi lämnade Norrköping kikade vi lite i Ingelsta och åt lunch på Pizza Hut. Då  vi skulle in i bilen igen lyckades jag trampa snett med min högra fot och än en gång befann jag mig farligt nära marken. Denna gång klarade sig dock båda knäna! Wohoo ^^ 

Vi lyckades ta oss tillbaka till Nyköping. MYSDAG med MAMMAN ♥
 
Efter några timmars vilande snörade jag på mig betydligt ofarligare skor och begav mig till stan, jag och Emma skulle kika på den absolut sista föreställningen av Gästabudet för denna sommar! Vid det här laget var min vänsterfot misstänkt knepig att gå på. Men Gästabudet, det var UNDERBART! Jag är så glad att vi slog till. Tyvärr glömde jag att ta med mig kameran. Åh. Men det kommer fler somrar. MYS ^^ 
 
När jag så kom hem mitt i natten och fick av mig skor och strumpor insåg jag att på insidan av min vänsterfot fanns ett stort blåmärke, min stackars fot är smått stukad. Ah aj aj. Även mitt högra knä var blått..
Det är sannerligen livsfarlig med klackar! Även med kilklackar, tro inte att jag skulle våga mig på något annat än det ^-*
 
Olly Murs – Heart Skips A Beat

~ Finbesök i Norrköping.

I helgen hade jag så fint så fint besök i mitt lilla lilla hem. Jenn och hennes vän slog till och ville gå på stan i Norrköping så det blev att de fick sova i min stenhårda bäddsoffa en natt. Myshelg. (:
 


~ Fredagen Den 13e.

Enligt min lilla lillasysters tidnings skulle den 13e juli vara min turdag. Ja inte vet jag om det var speciellt tursamt. Jag fick i alla fall leka en sväng med Emma på aftonen. Planen var picknick på vallarna med Gästabudets förtjusande toner i bakgrunden. Men så regnade och regnade det.
Vi slog till och gick dit ändå och bortsett från två små moln med duggregn klarade vi oss ganska bra! Det var helmysigt :D
Efter vår picknick gick vi på krogen en sväng med Emmas pojkvän och hans vän, det var väl.... trevligt? Nja. Men det spelades både Lars Winnerbäck och The Birthday Massacre - kanske var det för att det var min turdag...


 

~ Second Attempt: Success!

Eftersom att mitt och Emmas senaste besök till Stockholm inte blev så långvarigt slog vi till och åkte dit igen. Den här gången fick vi faktiskt både åka med tåget och äta mat. Det blev asiatisk buffé, massor med riiiiis. Det var en hemskt trevlig dag och det får man ju nästan tacka tågproblemen den 16e juni för. (:
 
 
Jag fick med mig en par ben, en sjal och en himla bra bok hem. Förtjuuuuuuusande! :D

~ Fyra Timmar I Poolen...

AAAAJ!    I say no more.. 


~ What Do I Stand For?

Bästa låtarna just nu!
 
Sarek – Älvorna
Asher Book – Try
Fun. – Some Nights
Of Monsters And Men – Little Talks
 
Well, Some nights, I wish that this all would end
Cause I could use some friends for a change
And some nights, I'm scared you'll forget me again
Some nights, I always win, I always win...

But I still wake up, I still see your ghost
Oh Lord, I'm still not sure what I stand for, oh
What do I stand for? What do I stand for?
Most nights, I don't know...

~ Bracelets.


~ Min Gamle Far.

Pappan blev ett år äldre och det firades med släkten. Egentligen var pappan inte medveten om att släkten skulle närvara utan de bara var där när han kom hem (: Shishi... mja, han anade nog att de skulle komma. 
Jag och mamman hade bakat tårtor.

 
 
 
Det badades, grillades och väsnades - i vanlig ordning.
 
 
 
 
Ett par dagar innan pappans födelsedag hade jag och Jenn ordnat med lite olika saker. Grejen var att pappa skulle få rusa runt och leta efter sina gåvor. En av ledtrådarna till vart gåvorna fanns var en film som jag nu ska visa. Haha, jag tog bort lite i början. x) 
Och ja! Ljudet som inleder filmen, som låter som ett stort kattdjur - det är Jenn som lyckas göra det. ^^


~ Parken Zoo.

Jag, Jenn, Mamman och Mormor for till Eskilstuna och kikade på djur en dag. Åh så förtjusande! Det var en riktigt trevlig dag trots att det första jag gjorde var att snubbla och skrapa upp knät. Jag är då inte lite klumpig. 
Jag gillar verkligen djurparker, det är egentligen lite underligt med tanke på att jag är halvt livrädd för djur... hur som helst, det var underbart. 
Höhö, jag klappade till och med en brun alpacka *nöjd* tyvärr finns detta inte på bild, men alpackan är förevigad. 

 
 
 
 
 
Alpacka och Getter  *  Surikat  *  Röd Panda
Flamingo  *  Vallaby
 
Och här är en bit film på lite olika djur, bland annat finns en Pallaskatt som nog är det sötaste kattdjur jag sett ^^

RSS 2.0