~ Pink Lips.

Så, Jennie gav mig olika färger i ansiktet. Höhö. Det såg bra underligt ut så jag var förstås tvungen att föreviga det hela. ^^ 


~ Tåg, Bussar, Stress och Sjungande Musketörer.

I slutet av sommaren 2011 beslutade jag att jag skulle köpa musikalbiljetter och ge en till Emman i födelsedagspresent. Så det blev. I oktober fick hon en biljett till De Tre Musketörerna på Stockholm Stadsteater den 16e juni 2012. Kuult :D Soom jag längtade.


Mao, och nu plötsligt var dagen här. Planen var att vi skulle åka Stockholmåt med tåg i god tid innan föreställningen så att vi skulle hinna äta kinesmat och äventyra en smula. Men nej nej. När vi placerat oss på tåget får vi den otrevliga nyheten att ett godtåg spårat ur och att vårat lok måste fara iväg och hjälpa till. Vi blir tillsagda att sitta kvar på tåget tills loket återvänder. En stund senare får vi veta att vi tyvärr måste åka buss istället så alla kliver av tåget. Men ja, vi fick i alla fall sitta på ett tåg en stund.


Bredvid oss på tåget sitter en stackare som inte talar svenska. Eftersom att tant tågkonduktör endast gav information på svenska förstod han ingenting. Vi fick översätta och han bestämde att han skulle följa oss då han liksom vi skulle till Stockholm. En timma efter att tåget skulle ha gått kommer bussen. Wooh! Klockan är nu närmare halv fem (vi borde ha varit framme i Stockholm) och musikalen börjar sju. 
När vi kliver på bussen råkar vi höra att resan ska ta två timmar. Oj oj. Det blir knapert med tid och vi är båda riktigt hungriga. Men men, inte mycket att göra, vi får hoppas att vi hinner köpa en cheeseburgare på väg till teatern.
Busschauffören tar oss förbi Södertälje och ska sedan en sväng till Flemingsberg innan slutstation. Men apapung! Han kör fel och hamnar på en smal liten 30väg mitt ute i skogen. Först då reagerar folk och situationen går att lösa. Klockan är tio i sex när vi är framme i Flemingsberg och mitt hopp om att hinna äta har nästan försvunnit helt. 
Men hör och häpna, tjugo över sex är vi faktiskt framme, vi hinner springa in på McDonalds och köpa cheeseburgare att äta på vägen till teatern. Smått stressade och fnittriga är vi äntligen framme vid kvart i sju och får relativt snart komma in och sätta oss.


Föreställningen var minst sagt förtjusande. SÅ himla bra! Wow. Tyvärr hann vi inte applådera sönder ty bussen hem gick kvart i elva och musikalen var slut fem i halv elva. Så vi språngade ut innan någon annan hann - det gick väl eftersom att det blev stående ovationer på en gång. SÅ HIMLA BRA! 
Vi hann i alla fall med bussen hem och allt blev väl till slut. 

Jag undrar bara hur det gick för den engelsktalande mannen från tåget. Vi döpte honom till Paul Volchock. Han hade ett plan han skulle med. Jag undrar om han hann. 

Det är också ganska underligt att man kan vara så otroligt trött som jag var när jag kom hem efter att bara ha suttit en hel eftermiddag. Nästan två timmar på bussen, tre och en halv timma på musikalen och sedan en och en halv timma buss igen. Det är inte klokt att det kan vara så uttröttande. 

Det blev en väldigt kul dag trots alla motgångar, mycket tack vara det förtjusande sällskapet ^^ 
Iiiiiih! ♥

~ Sam.

I torsdags fick jag med mig en kaninbebis hem efter ett besök på stan med Emma. Åh, jag är så nöjd.


Han heter Sam och är så otroligt fin att jag nästan går åt. ♥


Lilla lilla, vi gick omkring med honom i händerna när vi var på stan, det var lite skoj med folk som undrade vad sjutton vi höll på med. ^^ 
Åh, jag är så glad över Sam. ♥

~ Things Are Gonna Get Easier.

Några små förtjusande sånger.

Nicki Minaj – Marilyn Monroe

The Rescues – Break Me Out

Agnes Obel – On Powdered Ground

Beth Orton – Ooh Child (Alternate Version)

Kyler England – When The World Stops Spinning


~ Nu Är Ni Tillsammans Igen. <3

För sex år sedan dog min kära Pepsi, jag tror att det var i maj. Någon gång runt den tiden hittade jag en väldigt lurvig grå kanin i djuraffären som jag  blev alldeles kär i. Jag bröt mot alla regler vid flera tillfällen och öppnade hennes bur för att kunna klappa. Herregud, hur hade jag kunnat leva utan denna boll av underbarhet? Men jag fick inte ta med henne hem.
Plötsligt en dag i augusti ringde mamma när jag var på väg hem från skolan, hon ville att jag skulle stanna vid djuraffären. Då jag kom dit var det bestämt. Min gråa kanin och hennes bruna syster skulle bli våra. Chilli och Trixi.

De första åren var de inte alls intresserade av att leka med oss, de bara låg på varandra och sov. Ibland hände det väl att de tog ett skutt. Och åt gjorde de förstås, speciellt Chill, som hon kunde äta. 
Efter ungefär 2½ år blev Trixi sjuk. Hon fick en infektion i käkbenet och klarade sig inte. [Läs mer här] Efter det blev Chilli mycket mer intresserad av att vara med oss, vilket inte är så underligt. Min knasiga boll. Hon var lite galen, det var hon allt. Ville ha sällskap och uppmärksamhet all the time. Vilket hon förstås fick. 


I början av 2011 fick min bebis, min älskade boll diagnosen cancer i livmodern. Vad vi då fick höra var att det var vanligt att det spred sig till lungorna och att hon inte skulle klara sig speciellt länge. Vi kämpade med att besluta om det vore bäst att avliva henne eller inte. Lyckligtvis gjorde vi inte det och hon klarade sig fint i ett helt år till. Chilli var det absolut bästa i mitt liv i tre år och när jag flyttade var jag jätterädd att jag inte skulle få säga hejdå den dag hon till sist gav upp. Hon höll ut tills torsdagen den 24 maj 2012. Redan på morgonen var hon väldigt osocial, men hon åt fortfarande vilket är ett gott tecken. Vi trodde att hon skulle klara sig genom helgen. Men på kvällen insåg vi att hon inte kunde gå. Hon ålade fram och drack vatten. Lilla lilla lilla. Vid 22 tiden somnade hon hos distriksvetrinären. Älskade boll. ♥

Nu får ni hoppa tillsammans igen, i vad jag föreställer mig vara ett paradis fullt av gräs, maskrosblad och morötter.

Vila i frid.

~ Fotbollsturnering.

Jenns skola hade fotbollsturnering dagen innan skolavslutningen. Jag misstänker att de kom sist.
Men de hade nog lite kul i alla fall :D

~ Olikheter.Jag är ganska nöjd över inköpta sakor. 
En blå kläda och blommor att ha i huvudet.Mitt lilla lillasyster har insett hur kul det är med scrapbooking. ^^
Mina pågående projekt är många, bland annat Carolines estetalbum,
ett album om min student, en bok med knasiga sakor Jenn har sagt
och ett album med bilder till mamman. 
Jag har fullt upp ^^

~ Hotellfrukost till Middag.En dag då min farmor och farfar tagit en sväng på Göta Kanal med farfars bror och fru
blev det att de svängde förbi och fick en smörgås eller två på kvällen ^^

RSS 2.0