~ Äventyr i Arvika.

En dag i november satte jag mig på ett tåg och for till Katrineholm. Medan jag satt i Katrineholm och frös och väntade på nästa tåg sprang en liten flicka omkring och var allmänt jätteläskig. Jag var nästan säker på att hon skulle kasta sig ut framför ett tåg. Nåväl, hon överlevde och jag lyckades finna en plats att sitta på på det överfulla tåget mot Oslo. En väldigt lång tid senare stannade tåget i Arvika och jag tänkte att det var bäst att kliva av så att jag inte hamnade i ett annat land. 
 
En kort tid efter avstigandet fann jag på Emma. ^^ Ohoo. Det var det trevligaste. Vi gick och åt pizza innan vi fann på en gul buss ut till Ingesund. Det var ett himla trevligt hem hon har, jaa-aaa. Och att, det första som skedde var att den oh så charmiga Emma hällde i mig en halvliter vin. (Jag förlorade i kortspel). Fast det vände och till slut var vi bedruckna båda två. x) Vi beslutade att korridoren Emma bor i var allt för odekorerad för vår smak så vi gick över till ett annat hus och stal en tavla :D Varpå vi fick lite dåligt samvete och måla teckningar för att kompensera för den stulna tavlan. Oh så ovackert det blev! 
 
P'lördagen for vi in till stan som inte var stor. Men Emma fann och jag köpte en klocka. En underbar sådan med en uggla på (: I övrigt hade inte Arvika jättemycket att erbjuda om man inte räknar alla osmakliga och hysteriskt fula statyer. Här är en av dem. Vi for tillbaka till skolan och gjorde olikheter.
 
På den sistade dagen bakade vi pepparkakor. Underbart trevligt! :D
Seeeen åt vi pepparkakorna och var glada! 
 
 
 
 Så var det med det. ♥
Trackback
RSS 2.0