~ Haircut.

En dag fick jag för mig att klippa av en bit hår och bleka slingor. Tanken var att jag sedan skulle färga slingorna blå men jag blev ganska nöjd med att ha blonda hårstrån. Jag var dock allt för feg i början och blekte väldigt lite hår så jag fick köpa mer färg och bleka några slingor till. 
 
 
1. Innan jag hittade på att göra något alls. Tråkigt och med alldeles för lite uppklippt.
2. Efter att jag låtsas vara Edward Scissorhands. Jag är ganska nöjd med mitt klippande. 
3. Efter två omgångar med hårfärg.

~ The Break Up.

I stort sett alla som känner mig vet att jag är förtjust i Glee. Senaste avsnittet, för några veckor sedan, var hemskt. Jag har nog inte varit så sorgsen över något annat avsnitt. Uhu. Och under detta nummer grät jag i mängder. x)
Åh, jag längtar sönder till 8e november när det fortsätter.
 
 

~ Snart Så...

BAAM!

När jag har gjort om den här bloggen tills jag är nöjd har jag massor med inlägg att skriva! Oho så spännande ^-*

~ Höstmiddag.

En dag var pappans sida av släkten på besök i lilla Svalsta. Jag for också dit och fick för mig att höstdekorera med fina löv och annat jag hittat utomhus. Jag försökte och försökte få med mig Jenn ut och hitta saker men hon ville absolut inte så mamman fick offra sig. Vi hittade massor med fint och jag pysslade ihop lite bordsdekorationer. 

 
Det blev kyckling med en himla massa rotsaker och fetaost till middag. Till efterrätt serverades gino med bland annat nektariner och hallon. Gooott. ^^ 
 
Efter maten spelade vi Just Dance en sväng och när jag lyckades vinna över Jennie var jag förstås tvungen att föreviga det ^-*
 

RSS 2.0