~ En Ganska Vanlig Lördag.

Förmiddagen har jag idag ägnat åt att klippa sönder tidningar. Jenn och många andra elever i skolorna här hade en manifestation mot nedskärningar i skolan och nedläggning av profilklasser i lördags! Hela veckan har de uppmärksammats på olika vis i SN och på diverse andra platser. Jag roade mig idag med att samla ihop artiklar, insändare och dylikt och satte ihop en pärm med allt i. Kan vara kul att se på en dag i framtiden, vad vet jag. Jenn var med på en bild också, nästan. ^^

Jag och Jenn har i veckan köpt Mario Party 8, så det har vi spelat halva eftermiddagen. Himla trevligt spel! Jag är bra på att vinna minispel men tyvärr är det inte det som avgör vinnaren. Man ska nämnligen finna på stjärnor och det är jag mindre bra på.. Nåväl, det är roligt i alla fall! (: 


Det blev att jag slog till på matlagning! Shishi. Piroger är lite av min bästa man kan jag tro. Och eftersom att det är lördag och allt så blev det hallon/persikopaj till efterrätt. Tyvärr smakade det mest hallon, men det var gott ändå! 

 
 
 
Under dagen hade Cola en liten olycka och fastnade med ena bakbenet och slog samtidigt i ena frambenet ganska illa. Hon har inte velat stå på frambenet alls under dagen så vi har oroat oss en del. Men nu, klockan mitt i natten, kikade jag på henne och såg att hon faktiskt lägger tyngd på benet nu. Det glädjer mig massor! Hon är rätt gammal så om det hade varit illa vill jag inte ens tänka på vad vi skulle ha gjort.. Hu. 

 

~ Nytt år. Nytt Försök.

2013 blev något av en besvikelse.
 
Jag lyckades inte komma in på floristutbildningen för tredje året i rad. Denna gång fick jag dock en förklaring till varför - endast människor utan godkända gymnasiebetyg får lov att läsa till florist utan att betala tiotusentals kronor. 
Jag fick lov att sälja min förtjusande lilla etta i Norrköping och flytta hem till mamma och pappa igen.Jag har absolut ingenting emot mina föräldrar eller deras hem, men efter att ha bott själv i närmare två år känns det som ett stort kliv bakåt. 
Jag lyckades inte skaffa mig ett jobb utan blev arbetslös. Arbetssökande kallas det visst nu för tiden, det ska väl tydligen låta bättre.
Jag blev inte klar med den senaste universitetskursen jag läste, uppsatsen blev aldrig inlämnad då jag började alldeles för sent. Detta var dock inte bara mitt fel. Vi skulle skriva i par men jag och min partner fungerade inte tillsammans så vi delade på oss, några veckor innan deadline. Det blev svårt att hinna.
Jag har inte lyckats skriva något på min bok. Det står till i huvudet.
Och till sist, jag har inte lyckats prova på det här med förhållande i år heller. Detta är dock inget jag känner att jag egentligen vill men många ser det som ett misslyckande att vara singel.
 
Så, jag tror och hoppas att 2014 kommer bli ett bättre år. Jag tror och hoppas även att jag ska komma ihåg att skriva ett ord eller två här ibland också. Det kan bli spännande.

RSS 2.0