~ En Ganska Vanlig Lördag.

Förmiddagen har jag idag ägnat åt att klippa sönder tidningar. Jenn och många andra elever i skolorna här hade en manifestation mot nedskärningar i skolan och nedläggning av profilklasser i lördags! Hela veckan har de uppmärksammats på olika vis i SN och på diverse andra platser. Jag roade mig idag med att samla ihop artiklar, insändare och dylikt och satte ihop en pärm med allt i. Kan vara kul att se på en dag i framtiden, vad vet jag. Jenn var med på en bild också, nästan. ^^

Jag och Jenn har i veckan köpt Mario Party 8, så det har vi spelat halva eftermiddagen. Himla trevligt spel! Jag är bra på att vinna minispel men tyvärr är det inte det som avgör vinnaren. Man ska nämnligen finna på stjärnor och det är jag mindre bra på.. Nåväl, det är roligt i alla fall! (: 


Det blev att jag slog till på matlagning! Shishi. Piroger är lite av min bästa man kan jag tro. Och eftersom att det är lördag och allt så blev det hallon/persikopaj till efterrätt. Tyvärr smakade det mest hallon, men det var gott ändå! 

 
 
 
Under dagen hade Cola en liten olycka och fastnade med ena bakbenet och slog samtidigt i ena frambenet ganska illa. Hon har inte velat stå på frambenet alls under dagen så vi har oroat oss en del. Men nu, klockan mitt i natten, kikade jag på henne och såg att hon faktiskt lägger tyngd på benet nu. Det glädjer mig massor! Hon är rätt gammal så om det hade varit illa vill jag inte ens tänka på vad vi skulle ha gjort.. Hu. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0