~ Nytt år. Nytt Försök.

2013 blev något av en besvikelse.
 
Jag lyckades inte komma in på floristutbildningen för tredje året i rad. Denna gång fick jag dock en förklaring till varför - endast människor utan godkända gymnasiebetyg får lov att läsa till florist utan att betala tiotusentals kronor. 
Jag fick lov att sälja min förtjusande lilla etta i Norrköping och flytta hem till mamma och pappa igen.Jag har absolut ingenting emot mina föräldrar eller deras hem, men efter att ha bott själv i närmare två år känns det som ett stort kliv bakåt. 
Jag lyckades inte skaffa mig ett jobb utan blev arbetslös. Arbetssökande kallas det visst nu för tiden, det ska väl tydligen låta bättre.
Jag blev inte klar med den senaste universitetskursen jag läste, uppsatsen blev aldrig inlämnad då jag började alldeles för sent. Detta var dock inte bara mitt fel. Vi skulle skriva i par men jag och min partner fungerade inte tillsammans så vi delade på oss, några veckor innan deadline. Det blev svårt att hinna.
Jag har inte lyckats skriva något på min bok. Det står till i huvudet.
Och till sist, jag har inte lyckats prova på det här med förhållande i år heller. Detta är dock inget jag känner att jag egentligen vill men många ser det som ett misslyckande att vara singel.
 
Så, jag tror och hoppas att 2014 kommer bli ett bättre år. Jag tror och hoppas även att jag ska komma ihåg att skriva ett ord eller två här ibland också. Det kan bli spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0